Anbefalinger

Ny Ellebjerg Fysioterapi

Anmeldelser

I Ny Ellebjerg Fysioterapii lever vi af at du bliver skadesfri, og derfor er din feedback og narrativ vigtig for os.

Du er velkommen til at sende os et par linjer på mail, som vi må bruge her på siden ved en senere lejlighed.

 

DISCUS PROLAPS

"MEGA kompetent fys, der opdagede min discus i nakken før lægerne. Trænede mig ud af smerterne med Morten, og er fortsat med at træne med ham som personlig træner, kan virkelig anbefale ham til alle andre, uanset hvad du døjer med."

 

LÆNDERYG

"Morten er grundig, god til at forklare og ikke mindst super kompetent i sin behandling. Han har gennem et struktureret program hjulpet mig af med smerter i led mellem balle og baglår og smerter i skulder og ryg."

 

SKULDER

"Fik en rigtig god behandling hos Ny Ellebjerg Fysioterapi med Morten. Fik gennemgået øvelser i mit "Come-back" program og fik programmet tastet ind på train-heroic som gør det utrolig nemt for mig at følge min Workouts og indtaste data."

 

SKULDER

"Very professional and friendly. My shoulder is a lot better after treatment."

 

KNÆSMERTER

"Fagligt dygtige folk, men fokus på træning.

De tager sig tid til at sætte sig ind i kundens situation, så de fremadrettet kan minimere risikoen for at skaden kommer igen, efter man er kommet skaden kvit."

 

BRÆKKET KRAVEBEN

"Fik en rigtig god og professionel genoptræning hos Ny Ellebjerg Fysioterapi efter mit kraveben gik ud af led.

Har været til nogle træninger hos Morten efterfølgende, hvilket har været rigtig hårdt men også rigtig rigtig godt.

Kan klart anbefales!"

 

SKULDER OG NAKKEGENER

"Fik en rigtig god behandling hos Ny Ellebjerg Fysioterapi med Morten. Fik gennemgået øvelser i mit "Come-back" program og fik programmet tastet ind på train-heroic som gør det utrolig nemt for mig at følge min Workouts og indtaste data."

 

NAKKEGENER OG PERIODEVIS HOVEDPINE

"Det går faktisk markant bedre allerede, så det er super dejligt. Det lykkes at få sovet de seneste par nætter og der bemærkelsesværdig mindre ømhed og stivhed.

 

Er faktisk overrasket over den hurtige forbedring må jeg indrømme. Jeg laver øvelser 2-3 gange om dagen, og er meget opmærksom på min arbejdsstilling på kontoret. Så gør hvad jeg kan 😀"

 

ET ÅR MED SKULDERPROBLEMER

"Tak for i går. Det var rigtig fint at få talt det igennem og oplevet dine tests. Det er tydeligt, at du har stor forstand på det, og jeg ser frem til det fremadrettede forløb. Jeg er overrasket over, at min skulder ikke gør mere ondt efter at være kørt ud i yderpositionerne. Faktisk havde den det ret godt i morges."

LØBER MED HOFTEGENER

"Det lykkes at få lavet øvelser 3 gange i sidste uge. Det gør en smule ondt et minut eller 2 ca. hver 2-3 dag. Og kun hvis jeg sidder på en ganske bestemt måde. Det er bare kanon. Tak for din store hjælp og super gode forklaringer og ikke mindst tålmodighed"

 

BALLETDANSER MED BRUD PÅ 5TH METATARSAL

"Faktisk skete det en dramatisk forskel efter jeg havde været hos dig, dagen efter var hævelsen over tæerne nærmest væk, og jeg kunne bevæge dem viljemæssigt, hvilket jeg ikke havde gjort siden bruddet. Så jeg må have været i gode hænder ;)."

 

 

LØBER MED LÆGPROBLEMER FÅ DAGE INDEN 1/2 MARATHON

"Din magiske tape virkede fantastisk. Er lidt øm nu, men ikke nær så meget som da jeg løb 20k for et par uger siden! Mærkede næsten ikke noget til det under løbet og lavede PR – så jeg er solgt. Tak for alt hjælpen"

 

 

TRIATLET MED SKULDERPROBLEM

"… forresten så har jeg svømmet 1500 m nu i streg uden smerter, og det er virkelig fremskridt! Jeg havde total optur på i svømmehallen. Jeg blev dog træt og armen føltes tungere derefter, hvorfor jeg så stoppede. Men virkelig fedt med så store fremskridt.

 

-senere i forløbet

 

Kort opdatering efter veloverstået race, med hurtigste svømmetid til dato og ingen smerte eller andet fra skulderen undervejs eller efter. :) Lette trætte ben og lidt ømme hofter, men ellers klar igen. Helt ærligt, havde sku ikke troet at jeg med skulderen ville kunne stille til start tilbage i februar.

 

jeg er SÅ taknemmelig og glæder mig til resten af sæsonen

 

– senere i forløbet

 

Derudover er skulderen for vild i øjeblikket! Er tilbage på samme svømmemængde, som for et år siden og endda hurtige, pænere og meget stærkere end nogen sinde. “what dosen’t kill you makes you stronger”

 

GENTAGENDE ANKEL FORSTUVNINGER

"Jeg har løbet og gået en del kilometer de sidste 4 uger. Min ankel kan godt være øm efter en løbetur eller lang gåtur, men jeg får ikke stærke smerter som jeg tidligere har gjort. Det er blandet hvor meget tid jeg bruger på øvelserne, men jeg kan mærke at de hjælper så jeg forsøger at lave dem flere gange om ugen."

 

SMERTER I BALDEN UNDER LØB

"Da jeg kom til for 2 måneder siden med mange smerter troede jeg ikke det blev muligt at løbe mit planlagte halvmarathon. Men jeg fik i dag gennemført, uden smerter og med overskud på hele turen. Formåede faktisk at forbedre min tid fra sidste år og løb 5 minutter hurtigere."

 

ACL (Forreste korsbånd)

"I fredags spillede jeg fodbold igen, for første gang siden jeg faldt i maj 2106. Tak for hjælpen til at komme tilbage"

 

Ny Ellebjerg Fysioterapi

Trekronergade 126K

2500 Valby

Kontakt os