Faglig Fredagsbar - Få kø til briksen med gæsteoplægger Thor W. Larsen

Ny Ellebjerg Fysioterapi

Trekronergade 126K

2500 Valby

Ny Ellebjerg Fysioterapi

Faglig fredagsbar: Få kø til briksen - online markedsføring og forretningsstrategi for selvstændige fysioterapeuter.

 

Hvornår: Fredag den 26.01.2018 kl. 18-23.

Sted: Ny Ellebjerg Fysioterapi & Skull Cave, Trekronergade 126K., 2500 Valby

Pris = 125 kr.

 

Hvad:

Denne Faglig fredagsbar retter sig mod dig, der ønsker at få flere klienter i klinikken og kø til briksen. Der bliver fokuseret primært på online markedsføring og hvordan man kan forbedre sin forretning uden at gå på kompromis med fagligheden

Vi vil stå for lidt hygge i form af øl og kage.

 

Oplægget er delt i tre dele:

I første del bliver du klædt på til at definere din målgruppe og din “drømmeklient”. Du vil finde ud af, hvorfor det er en stor fejl at skyde med spredehagl og hvad du bør gør i stedet for.

 

Den anden del har fokus på dine ydelser, og hvordan du kan skabe endnu mere værdi for dine klienter og dig selv. Du vil også finde ud af, hvordan du bedst kommunikerer den værdi du skaber til klienten.

 

Vi slutter af med at se på, hvordan dine klienter finder dig og hvordan du kan gøre det meget nemmere for dem. Fokus bliver på online markedsføring både via hjemmeside og de sociale medier. Du får en række konkrete tips og gode råd, som du kan gå hjem og benytte med det samme.

 

Oplægsholderen er konsulent Thor W. Larsen fra PT Partner, der er specialiseret i at hjælpe folk med at få succes i fitness- og sundhedsbranchen.

 

Program:

  • Kl. 18.00-18.15: Velkomst
  • Kl. 18.15-19.00: Hvem skaber du værdi for?
  • Kl. 19.00-19.10: Pause
  • Kl. 19.10-20.00: Hvilken værdi skaber du?
  • Kl. 20.00-20.10: Pause
  • Kl. 20.10-21.00: Hvordan finder dine klienter dig?
  • Kl. 21.00-21.30: Q&A
  • Kl. 21.30-22.00: Uformel fredagsbar

 

Kort om:

PT Partner hjælper folk med at få succes i fitness- og sundhedsbranchen. Vi arbejder med digital strategi og forretningsudvikling og har hjulpet en lang række af landets førende trænere og eksperter med at opbygge en god og profitabel forretning.

 

Thor W. Larsen har en baggrund som træner, underviser og iværksætter. Når han ikke arbejder som konsulent bruger han sin tid som fysisk træner for eliteatleter fra forskellige sportsgrene.

 

Tilmelding:

-Skriv en mail til info@nyellebjergfysioterapi.dk, skriv Faglig Fredagsbar i emnefelt efterfulgt af navn, emailadresse og telefonnummer.

-Overføre 125 kr. via MobilePay til 82299 (5 cifret nummer) din plads er først gældende når vi har modtaget din betaling.

 

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Morten Sørensen gennem morten@nyellebjergfysioterapi.dk