Træning

Ny Ellebjerg Fysioterapi

Ny Ellebjerg Fysioterapi

Trekronergade 126K

2500 Valby

Vores træningscenter Skull Cave.

 

Det er ikke kun behandling du kan opleve i Ny Ellebjerg Fysioterapi.

Du også være medlem af vores træningscenter Skull Cave.

 

Skull Cave – Fantomets hule

Træningscentret Skull Cave har fået sit navn med inspiration fra tegneserien om Fantomet.

 

Historien om Fantomet begynder i år 1536, da den 20-årige Christopher Walker driver i land som den eneste overlevende efter et piratoverfald, som har kostet hans far livet.

 

På stranden finder Christopher sin fars morders lig. Her sværger han at hævne angrebet og bekæmpe pirateri, grådighed, grusomhed og uretfærdighed og siger: "Lad mine sønner følge mig".

 

Christopher finder sig til rette i en grotte, Skull Cave, hvorfra han iført halvmaske og tætsiddende trikot begynder at optræde som en beskytter. Og siden da har sønnerne og en enkelt datter i Christopher Walkers slægt svoret samme ed og er blevet til Fantomet.

 

Fantomet er ikke en traditionel superhelt og har ikke superkræfter, men i Skull Cave kan han træne og blive stærk nok til at klare de udfordringer, han møder. Og sådan er det også i træningscentret Skull Cave. Her kan du få samme styrke som Fantomet!

 

Træningscentret Skull Cave

Træningscentret Skull Cave er blevet til med afsæt i en drøm om at skabe et træningscenter, der investerer personligt i hvert enkelt medlem. 


I praksis betyder det, at du som medlem altid vil have en person at gå til og kunne få sparring i forhold til dine ønsker og behov i forbindelse med din træning. 


Vi anvender en app til at tracke og monitorere din træning. Og du kan følge dit eget træningsprogram, deltage i vores workouts eller begge dele og tracke det hele i appen.


 

Skull Caves tre grundprincipper – kaffe, træning og kage 


I Skull Cave hylder vi tre grundprincipper, der er forudsætningen for at få Fantomets styrke:


  1. Kaffe. En form for “mørk magi”, der efter indtagelsen på magisk tegneseriemanér giver os styrke, så vi kan løfte tunge vægte og gennemføre vores træning. Og så selvfølgelig fordi vi kan samles om kaffen og være sociale, hvilket er et centralt element i det at være medlem af Skull Cave. Her kender vi hinanden og drikker gerne en kop kaffe sammen før eller efter træning.

  2. Træning. I Skull Cave træner vi ud fra en tankegang om, at vi som mennesker er skabt til at bevæge os. Og at vi er skabt til at være sociale. Derfor er vores workouts forskellige, nogle gang skal man løfte tungere vægte, andre gange handler det mere om at få pulsen op. Men uanset workoutens fokus, er det vigtigt for os, at man føler sig guidet og instrueret i, hvordan træningen skal udføres. Ikke alle er ens, den enkelte kan have særlige behov, og det er vi opmærksomme på.

  3. Kage. I Skulle Cave spiser man et stykke kage, hvis man har lyst til et stykke kage. Det handler i bund og grund om at finde den rette balance i forhold til hvad man ønsker at opnå med sin træning, kost, søvn, sociale liv osv. Derfor hedder det hos os Kaffe, Træning og Kage